Beställning

Nu har jag gjort en beställning på lite mer tyger, tror det var 11 stycken i olika färger och mönster. Så håll utkik om ni är intresserade av något annat tyg.

Passa på

På söndag kommer jag att åka bort och kommer inte hem förrän på tisdagnatt vilket innebär att jag inte kommer att kunna svara på några mail eller sy några mössor under tiden.
Så vill ni ha en mössa kan ni passa på att beställa innan men ni får så klart gärna beställa under tiden jag är borta och jag kommer då att göra beställningarna i turordning.
 
Idag fick jag mina lappar med mitt namn på så från och med idag kommer mössorna att ha en lapp med By Vikki på.
 
 

Mer tyger

Nu har det kommit in nya tyger, det är väldigt svårt att få rätt färgnyans på bilderna. Är det någon ni funderar på hör av er så kan jag försöka få en bättre bild.
 
 
 
 
Gröna moln
Svarta stjärnor
Röda prickar
Oranga bilar (mörkare i verkligheten)
Lila moln
Turkosa får (lite ljusare mer turkos)
Lime stjärnor

Facebook

Nu finns jag även på Facebook, tanken är att jag där ska lägga ut alla tyger så om ni är itnresserade gilla där så kommer ni att få se de nya tygerna direkt när de kommer hem.

Tyger

Här kommer lite mer tyger, färgerna stämmer inte riktigt överens med verkligenheten det är lite svårt att få det på bild.
Turkosa moln (de är mer turkosa i verkligheten)
Båtar ( ränderna är inte blå utan mer gröna )
 

Om ni vill beställa

Om man vill beställa en mössa kan man maila mig på vicky_picky83@hotmail.com
Mitt mål är att en beställning ska vara klar efter tre dagar men ibland kan det vara många beställningar och mycket att göra så kan det ta längre tid. Vill du veta hur lång tid det tar fråga innan du lägger beställningen.
Hittar du inget tyg du gillar, säg till så kan jag beställa hem något du gillar.
Mössorna finns i olika storlekar.
 
Frakten kostar 15 kronor för 1-2 mössor (Om man beställer 3 eller fler så räknas frakten ut sedan)
 
 
Har ni frågor kan ni ställa dom i kommentarsfältet eller maila.
 

Beställning

Nu har jag gjort en beställning på 8st tyger i olika färger och mönster. Det blev lite basic tyger med moln, stjärnor, bilar och får bla. Så fort dom kommer hem lägger jag upp bilder här ifall någon vill beställa

Färdig mössa

Mössa storlek 2-7 år 50:-

Tyger

Detta är tygerna som jag har hemma just nu, eftersom jag precis börjat med detta ar jag inte så många olika tyger hemma förtillfället. Men jag ska beställa hem lite mer snart och det är bara att höra av er om ni har något tyg ni sett som ni skulle vilja ha en mössa av så kan jag säkert fixa det.
 
 
 
Rosa traktorer
 
 
Blå elefanter
 
Gul apa
Grå röd rand
Rosa blå rand

Välkommen

Vad roligt att ni har hittat hit. Jag har precis startat ett litet hobbyföretag där jag syr och säljer mössor. Vill ni beställa en mössa kan höra av er här eller maila mig på vicky_picky83@hotmail.com
Just nu tar jag 50:- per mössa

RSS 2.0